Plyn od ČEZ

14.06.2012 17:39

Největší a nejlevnější. Tato dvě slovní spojení platí pro ty zákazníky, kteří využijí odběru plynu a elektřiny od ČEZu. Společnost ČEZ garantuje 5% slevu, kterou dodavatelé plynu a dodavatelé elektřiny nestíhají dohnat. Nemohou se rovnat s největší společností v ČR.

Ceny plynu ČEZ

Průměrně ušetřili odběratelé plynu u ČEZu za rok 2011 - 1.100 Kč. A mohli si vybrat z řady tarifů, šitých na míru každé povaze, každému nároku na cenu nebo kvalitu dodávky. ČEZ si také může dovolit plyn dotovat. Porovnání cen plynu znamená garanci a jistotu, že při odběru plynu od ČEZu vždy zaplatíte nižší cenu, než u konkurence. Využijte srovnání cen plynu a neplaťte zbytečně moc.

Srovnání cen elektřiny

ČEZ elektřinu vyrábí a dodává nejlevněji pro svoje klienty.  Jiní dodavatelé elektřiny kupují energii od ČEZu a přihazují svoje procenta. Tyto příhozy ceny elektřiny zvyšují. Svým věrným klientům ČEZ nic nezvedá. Cena pro koncového zákazníka je velice nízká. Stačí jediné, být jedním ze mnoha set isíc zákazníků ČEZu.

Změna dodavatele plynu  a změna dodavatele elektřiny je prostá. Jednoduchý a rychlý formulář odeslaný do ČEZu znamená zbavení se vysokých cen a administrativních problémů. Společnost ČEZ plyn vše vyřídí a udělá za Vás. A ještě nejlevněji a nejrychleji.